juliniberlin.blogg.se

Vi har alltid önskat att få prova på att bo utomlands , gärna i Tyskland, då vi har anknytning dit.Mina föräldrar som båda är Tyska invandrare har gett mig den bästa "basen" att uppskatta detta stora Europeiska land, dess kultur, mat, traditioner mm. Då min man ville plugga i Düsseldorf under 3 månader så tänkte vi till ! Ska jag vara själv med tonåringen hemma? Nej tack.( och detta är ömsesidigt.) Ska mannen pendla? Hur skulle det se ut om vi tog en tid tillsammans nu istället för detta eviga "det gör vi sedan", när barnen blivit äldre, när gammal behövande släkt ej finns, när ditt och när datt etc..., ni känner säkert igen resonemanget.Nu är NU och nu mår VI bra och har möjlighet. ..nu kör vi - häng med om du vill!

Nu är det tyst i huset .

Publicerad 2015-05-12 20:45:48 i Allmänt,

Vännerna kom med buller och bång ! Någon redan på torsdag och resten ramlade in tidigt på fredag morgon . Vi hade felkalkylering ang ankomst men ordnade raskt en frukost och tryckte in skumpan i frysfacket ! Efter detta ljuvliga återseende har det varit  full rulle  med cykel safari i nästan alla hörn av Berlin (känns så i musklerna i alla fall ). Bra mat och dryckes pauser , och cykling på senkvällen i jakt på jazz klubbar har vi också hunnit med och avslutningsvis en härlig frukost på Riksdagens takterrass kupol . Fredagsmys middag "hemma" hos oss  goda drinkar  och besök  på gay / trans klubb , loppis ,shopping ,mycket historia och många  glada skratt senare så vinkade vi av de sista 4 igår kväll. Nu är det så tyst & stilla här i huset .Tack käraste vänner för erat besök ,att ni tog er tid att komma till oss och för alla gåvor ni släpat med er .Tack även Åsa ,för hjälp med bagage hem i din bil till Stockholm ! (Nu måste min madrass pinnetavla få plats när vi ska åka hem senare i Juli !)  Vi saknar er redan , men behöver lite vila innan nästa gäng kommer på torsdag ! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cissi

Jag och min familj,provar att bo ,leva & plugga i Berlin för en stund .Annars jobbar, finns och trivs jag bra i Sollentuna! Men just nu är vi här.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela