juliniberlin.blogg.se

Vi har alltid önskat att få prova på att bo utomlands , gärna i Tyskland, då vi har anknytning dit.Mina föräldrar som båda är Tyska invandrare har gett mig den bästa "basen" att uppskatta detta stora Europeiska land, dess kultur, mat, traditioner mm. Då min man ville plugga i Düsseldorf under 3 månader så tänkte vi till ! Ska jag vara själv med tonåringen hemma? Nej tack.( och detta är ömsesidigt.) Ska mannen pendla? Hur skulle det se ut om vi tog en tid tillsammans nu istället för detta eviga "det gör vi sedan", när barnen blivit äldre, när gammal behövande släkt ej finns, när ditt och när datt etc..., ni känner säkert igen resonemanget.Nu är NU och nu mår VI bra och har möjlighet. ..nu kör vi - häng med om du vill!

Münchens flygplats - det ser man på en gång 🍻! Kanske kan de som planerar utbyggnad av Arlanda komma hit på ett studiebesök först ? Alla toaletter är fräscha och har KROKAR på dörren - vilken lyx va? På väg till transit hallarna finner jag sköna gröna " Green rom" ! Med mjuka mattor , sköna vilstolar , böcker och gröna växter . har de gjort en oas för trötta resenärer . Vi lyfter med Air China och 11 timmar senare landar vi i Shanghai. 🇨🇳

Publicerad 2016-03-21 06:21:17 i Allmänt,Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cissi

Jag och min familj,provar att bo ,leva & plugga i Berlin för en stund .Annars jobbar, finns och trivs jag bra i Sollentuna! Men just nu är vi här.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela