juliniberlin.blogg.se

Vi har alltid önskat att få prova på att bo utomlands , gärna i Tyskland, då vi har anknytning dit.Mina föräldrar som båda är Tyska invandrare har gett mig den bästa "basen" att uppskatta detta stora Europeiska land, dess kultur, mat, traditioner mm. Då min man ville plugga i Düsseldorf under 3 månader så tänkte vi till ! Ska jag vara själv med tonåringen hemma? Nej tack.( och detta är ömsesidigt.) Ska mannen pendla? Hur skulle det se ut om vi tog en tid tillsammans nu istället för detta eviga "det gör vi sedan", när barnen blivit äldre, när gammal behövande släkt ej finns, när ditt och när datt etc..., ni känner säkert igen resonemanget.Nu är NU och nu mår VI bra och har möjlighet. ..nu kör vi - häng med om du vill!

Kina , snart dags för Kina.

Publicerad 2016-03-15 23:28:35 i Allmänt,


Mycket att göra och har inte tid att bli sjuk . Idag hemma och raklång snarkandes 😱 . Bättre nu , måste jobba imorgon . Inte tänkt på packning ( det du Wenche , inget förberett här inte ! Inte läst Peking boken , inte hunnit till biblioteket heller !!! Vad HAR  jag gjort egentligen ???? Och hur gick tiden så fort - det var ju nyss jul !! 


Kommentarer

Postat av: Wenche

Publicerad 2016-03-18 13:32:02

Ingen "cissi"?? Börjar bli mer och mer av den vara för mig och mindre för dig = så allt är ca lika som vanligt i slutänden ändå!

Svar: Haha Ja där ser man Wenche ! Undrar om vi kan hjälpa varandra på ett bra sätt med dessa egenskaper 😆puss och hörs igen 😘
Cissi

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cissi

Jag och min familj,provar att bo ,leva & plugga i Berlin för en stund .Annars jobbar, finns och trivs jag bra i Sollentuna! Men just nu är vi här.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela